Nieuws

Aanmelden voor een kleuter- of lagere school?
Dat kan tot 20 mei 2020 tot 16u00

 

 

Rode Neuzen Dag

 

29/11/2019: verzoekparty

We zamelden 83,89 euro in met deze actie. 

Bedankt ouders, leerlingen en teamleden. Op naar 6 december, op naar de sterrenjacht.

 

Rode Neuzen Dag staat sinds 2015 op de Vlaamse kalender. Dat is dit jaar niet anders. Voor de vierde keer organiseren VTM, Qmusic en Belfius Rode Neuzen Dag.

Samen met heel Vlaanderen zamelen ze dan geld in voor projecten die jongeren mentaal sterker maken, vooral op scholen. De voorbije jaren legden ze de nadruk op mentaal welbevinden.

Dat kinderen zich goed voelen in hun vel, vinden wij als school héél belangrijk. Daarom steunen wij financieel dit project. Hoe?

Op vrijdag 29 november is het de officiële Rode Neuzen Dag 2019. Deze dag wordt gevierd in verschillende scholen over gans België. Wij doen deze dag ook mee. We roepen elke leerkracht, leerling of teamlid op om in het rood naar school te komen. Dit mag ook een rood accentje zijn zoals een rode bril, rode hoed of rode das,… Deze dag houden we ook een verzoekparty voor de leerlingen. Meer info volgt nog via Gimme.


Op vrijdag 6 december nodigen wij jullie uit voor onze sterrenjacht. Kinderen hebben een act voorbereid om aan jullie en de rest van de school te laten zien. Zowel kleuters als de lagere school doen mee. We starten stipt om 13u.

De ingangsprijs kiezen jullie zelf, maar we verwachten wel een (kleine) bijdrage. Leerkrachten zullen voor eten en drinken zorgen, waar we ook een kleine bijdrage voor zullen vragen. Dat bedrag zal ook rechtstreeks naar Rode Neuzen gaan.

Wij hopen op een talrijke opkomst en staan met open armen klaar om jullie te ontvangen.

Het Sint-Martinusteam