L4

Workshop stadsgeluiden: 9 oktober 2019

De leerlingen gaan aan de slag met geluiden die ze horen in de schoolomgeving. Ze nemen allerlei geluiden op en maken hiermee een eigen compilatie.

Bezoek senaat: 15 oktober 2019

We bereiden onze workshop ‘stadsvogel’ voor door een bezoekje te brengen aan de senaat. We kregen eerst de mooie trappenhal te zien.

Vervolgens kozen we ervoor om richting de senaat te wandelen.

Toen we binnenkwamen waren we verrast door de grote mooie ruimte. Alle leerlingen waren overdonderd door het mooie plafond.

Na de rondleiding in de senaat kregen we ook het rooksalon, de leeszaal en tenslotte de kamer te zien. We kregen heel wat ideeën voor onze film.

Project ‘brieven schrijven’:

Dit schooljaar schrijven we allerlei brieven naar de leerlingen  uit het 4de leerjaar van DVM Aalst.

18 oktober 2019: Wie ben ik?

In de eerste brief stelden we onszelf voor.

Workshop stadsvogels 21, 22 en 24 oktober 2019

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met allerlei stopmotion technieken. We maken een eigen animatiefilmpje die wordt vertoond op 27 november 2019 in een echte cinemazaal. Kom je ook ? (briefje komt op GIMME)

Pages: 1 2