L6

Muzische vorming – beeld – auto pimpen

Ze geven hun meegebrachte auto een totaal andere look. Ze bouwen er een dier op of rond zodat hun auto getransformeerd wordt in een dier. De resultaten kunnen jullie bewonderen in de vitrinekasten in de gang of als ze het meenemen naar huis. Ze hebben tijdens het ontwerpen een hele creatieve kant van zichzelf laten zien.

Muzische vorming – beweging (5e en 6e)

De leerlingen experimenteren met het tempo van bewegingen die ze kunnen maken met hun lichaam, vertrekkend vanuit een techniek, een emotie of een personage.

Muzische vorming – muzisch taalgebruik – elfje (5e en 6e)

De leerlingen kregen de opdracht om een elfje te schrijven. Dat is een gedicht dat bestaat uit 11 woorden. Het eerste woord is altijd een kleur, het laatste woord is een samenvatting van het gedicht. Ze moesten zich baseren op het thema van W.O. waar ze nu rond werken, tijd. Er hangen een aantal resultaten in de gang beneden aan de taalpaal en op het tweede verdiep. Jullie zijn welkom om dit te komen bewonderen.